Pogledajte Video

O Akademiji

Studenti prolaze teorijski i praktični nivo obuke. Kroz teoriju polaznici uče sve o microblading-u, proizvodima i pigmentima, higijeni i sterilizaciji, iscrtavanju oblika obrva prema strukturi lica, merenju simetrije, kao i kožnim oboljenjima, indikacijama i kontraindikacijama. Postoje sledeći kursevi:

Saznaj Više
Saznaj Više
Saznaj Više

Si Shop

Svi Proizvodi

Utisci Naših Studenata

The visit to Belgrade, Serbia, made a strong impression on me, especially the experience at SI BROWS ACADEMY. I thank the educator, she selflessly passed her knowledge onto myself, taught me the secrets of microblading, enabled me to run my own business. With lots of practice, I hope I’ll soon become a master just like herself. Excellent teamwork and good energy!

Betty, Oslo

Zbog velike ljubavi i interesovanju prema obrvama odlucila sam se na pohadjanje basic kursa za japansko iscrtavanje obrva na SiBrows Academy. Veliko hvala duzna sam pre svega Silviji, koja je majstor u svom zanatu, puna pozitivne energije, ljubavi i znanja prema onome sto radi. Takodje hvala preljubaznom osoblju. Nadam se uspesnoj saradnji i bas se radujem sto smo se upoznali 😁😁😁

Ivana, Student

Pohadjala sam BASIC kurs za iscrtavanje obrva u Akademiji Sibrows, pored kvalitetne obuke, ponela sam fantasticnu energiju, elan I entruzijazam da sto pre savladam tehniku. Zahvaljujem se posebno, Silviji koja se nesebicno trudila da poduci, podeli iskustvo i nauci me raznim novitetima. HVALAAAAA

Suzana, Student

Uz pomoć izuzetnog profesionalizma, znanja i iskustva i naravno velike ljubaznosti uspešno sam završila obuku japanskog tetoviranja obrva. Šteta je što to ne traje malo duže, jer je lepo sarađivati i usput družiti se sa tobom. Hvala na svemu, Silvija divna si, sve preporuke.

Slavica, Student

Riječ hvala je premala za ono što Silvija daje od sebe savjete , vremena i strpljenja i još mnogo toga. Ne mogu izraziti svoju zahvalnost riječima i iskustvima koje ste podijelili sa mnom. Silvija je posebna osoba koja nije sebična i uvijek pokušava izvući najviše iz tebe! Ne samo da sam stekla poslovnog partnera nego i prijatelja za život. Najbolja odluka bila je završiti moj trening na SIBROWS Academy.

Selma, Student
Posetite Sajt

Budite Obavešteni

Iza nas je hiljade zadovoljnih klijenata i studenata.

Oslonite se na naše iskustvo i započnite ili proširite postojeći biznis, krenite s nama na putovanje u svet lepote!